TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Declarație: Nu exista nici o decizie a PDM de a nu ceda puterea

Declarație: Nu exista nici o decizie a PDM de a nu ceda puterea

„Nu exista nici o decizie a PDM de a nu ceda puterea după alegerile parlamentare”, a declarat Diacov pe o pagină de socializare.

În urma apariției unor zvonuri precum că PDM ar putea fi scos în afara legii de către noua guvernare, Diacov a menționat că aceasta este o „aberație primitivă”, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, democratul a declarat că Partidul Democrat nu va ceda în fața noii puteri „O singurî discuție la această tema a existat la 14 iulie, la ora 10 dimineață, în cadrul Consiliului executiv PDM. Toți membrii Consiliului sau pronunțat pentru transferul pașnic al guvernării către noua coaliție majoritară”, a adăugat Diacov.

„Zvonurile precum că majoritatea pune la cale scoaterea PDM în afara legii este o aberație primitivă, este produsul unor mentalități totalitare. Poți avea pretenții față de o persoană fizică sau un activist de partid. Dar cum poți interzice un partid care are 30 de deputați în legislativul țării, sute de primari și mii de consilieri locali, care nu au nimic comun cu intrigile politice din Chisinau?!”, a declarat Diacov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load