Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce spun reprezentanții guvernării despre apelul PDM la adresa partenerilor externi

5 aug. 2019,, 18:31   Politică
3831 7

„Este o tentativă ieftină de victimizare, o reacție amatoricească”, a reacționat deputatul fracțiunii PAS Dumitru Alaiba, după ce azi Partidul Democrat a cerut partenerilor externi să intervină pentru a stopa presupusele abuzuri ale guvernării, notează Noi.md.

Parlamentarul s-a adresat membrilor de rînd ai PD, asigurîndu-i că nu ei vor fi ținta investigațiilor care vor avea loc.

„Dragi membri de rînd ai PDM. Voi nu sînteți ținta nici unui abuz sau persecutări. Liderii voștri, însă, sînt și vor fi ținta investigațiilor, sancțiunilor, inclusiv a exproprierilor. Voi, oamenii de rînd, care ați fost mînați cu turma în acest partid al hoților, nu aveți de ce vă teme. Voi ați fost cei care trebuiau eliberați, nu noi. Noi am fost dintotdeauna liberi, chiar și în cele mai întunecate timpuri. Noi v-am eliberat. Liderii voștri, însă, au să o primească și trebuie să o primească. Ei v-au călcat și ne-au călcat în picioare”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook

Amintim că Dumitru Alaiba a înregistrat în Parlament un proiect de hotărîre cu privire la un apel către comunitatea internațională de a iniția investigații independente în diferite jurisdicții împotriva deputaților Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?