TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum s-a votat în sectoarele Capitalei pentru Ion Ceban

Cum s-a votat în sectoarele Capitalei pentru Ion Ceban

Se pare că votul decisiv pentru Ceban a venit din partea sectoarelor capitalei, care, cu o singură excepție (Ciocana), au votat în favoarea lui.


Contracandidatul său Andrei Năstase, a cîștigat încrederea oamenilor din suburbii, însă voturile acestora nu i-au fost de ajuns.


Ion Ceban a fost favorit la Botanica. Sectorul l-a votat în proporție de peste 61%, iar Năstase a acumulat cu circa 25% mai puțin.


La Buiucani, pe cei doi i-au despărțit circa 1200 de voturi sau 2%, în favoarea lui Ion Ceban, iar la Rîșcani - tocmai 15%, balanța înclinînd din nou spre Ceban.


Ciocana a fost unicul sector unde Andrei Năstase a ieșit victorios, însă și aici la limită. Pentru el și-au dat votul 50,91% din locuitori.


În Centru, în schimb, cei doi au mers aproape în același pas. În final, Ion Ceban a cîștigat cu doar 94 de voturi diferență.


Și la Condrița lupta a fost strînsă, iar socialistul a luat cu 22 de voturi mai mult. Totuși, cea mai mică diferență între cei doi s-a înregistrat la Budești. Aici, Ion Ceban a cîștigat cu doar șase voturi diferență.


Pe de altă parte, Andrei Năstase a cîștigat în mai multe suburbii din capitală. De exemplu, la Grătiești acesta a fost votat de peste 76% din locuitori. Pentru el și-au dat majoritatea voturilor localnicii din Cruzești și Trușeni - sub 68%.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load