Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Cînd a trecut ”pisica neagră” între PSRM și ACUM. Ce spune Dodon

13 feb. 2020,, 09:45   Politică
2715 0

Membrii PSRM au fost tot timpul corecți cu cei din Blocul ACUM şi au sprijinit necondiţionat Guvernul condus de Maia Sandu, însă aceste acțiuni ale socialiștilor au fost primite în furci de colegii de coaliție.

Declarația aparține șefului statului, Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru Almanah Politic - 2019.

”Noi tot timpul am fost corecţi cu cei din Blocul ACUM şi am susţinut necondiţionat Guvernul condus de Maia Sandu. Mai mult chiar, atunci când am depistat devieri, ce afectau eficienţa guvernării, le-am semnalat şi am venit cu propuneri către colegii din Blocul ACUM pentru depăşirea lor. Din păcate, aceste acţiuni ale noastre au fost primite „în furci” de cei din Blocul ACUM, care au reacţionat de multe ori total inadecvat. Dar ce puteam face noi? Trebuia să tăcem şi să ne prefacem că totul e bine, în timp ce vedeam cum starea de lucruri degradează?! Oamenii ne semnalau deja deschis acest lucru şi eram, pur şi simplu, obligaţi să reacţionăm”, a spus Dodon.

Potrivit președintelui, ”pisica neagră” între PSRM și ACUM ar fi trecut în timpul alegerilor locale generale, cînd Blocul ar fi dus o campanie murdară cu învinuiri și acuzații nefondate.

”Apoi au venit alegerile locale generale. Toate apelurile noastre la calm şi corectitudine, la asumarea unor an-gajamente comune erau tratate cu duşmănie, iar o dovadă în acest sens sunt reacţiile dure, atacurile celor din Blocul ACUM în adresa noastră. Nu a trecut atât de mult timp de atunci şi cred că vă amintiţi de acţiunile şi declaraţiile la care mă refer. Apropo, dacă a uitat cineva de ele, nu are decât să ridice „arhivele” şi să le mai „contabilizeze” o dată”, a mai adăugat șeful statului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?