COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce au discutat președintele, speakerul parlamentului și premierul Moldovei?

Ce au discutat președintele, speakerul parlamentului și premierul Moldovei?

Președintele Moldovei, Igor Dodon a participat la ședința săptămînală cu președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi, și primul ministru, Ion Chicu, la care a discutat mai multe subiecte legate de activitatea instituțiilor noastre, inclusiv agenda parlamentară pentru săptămîna curentă, transmite Noi.md.

Potrivit șefului statului, părțile au abordat chestiuni ce vizează indexarea pensiilor la judecători, precum și la toate categoriile de pensionari. Ei au vorbit despre relațiile cu FMI, inclusiv despre faptul că Guvernul a remis în Parlament proiectele votate ce țin de pachetul agreat cu FMI.

În afară de aceasta, președintele, speakerul și primul ministru au abordat subiectul integrării europene, inclusiv vizita din săptămîna curentă a domnului Luc Pierre Devigne, înaltul reprezentant al Serviciului European pentru Acțiuni Externe, Directorul Departamentului pentru relații cu Rusia, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și OSCE.


”Vom trece în revistă progresele țării noastre în cadrul implementării Planului de acțiuni pe anii 2017-2019, a Acordului de Asociere și a Acordului de Liber Schimb (DCFTA) cu Uniunea Europeană”, a subliniat Igor Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load