Avocatul poporului l-a vizitat pe Platon la închisoare

Avocatul poporului l-a vizitat pe Platon la închisoare

Ombudsmanul Mihail Cotorobai, împreună cu unii angajați ai instituției Avocatul Poporului, l-au vizitat astăzi pe deținutul Veaceslav Platon.


Reprezentanții Avocatului Poporului au reușit să intre în celula lui Platon și s-au convins că acesta nu a fost înjunghiat, așa cum s-a speculat în presă.


„Avocatul Poporului a întreprins astăzi o vizită inopinată la Penitenciarul nr. 13, după ce în presă au apărut informații că Veaceslav Platon ar fi fost înjunghiat. Am avut acces liber în penitenciar, iar întrevederea a avut loc chiar în celula lui Veaceslav Platon. Noi ne-au autosesizat după materialele apărute în mass-media”, a declarat pentru Ziarul Național șefa Direcţiei gestionarea și investigarea cererilor din cadrul instituției Avocatul Poporului, Ada Șimon.


Starea sa de sănătate este bună. Deținutul a spus că nu are careva pretenții, ci doar vrea ca mîine să-și exercite dreptul la vot”, a punctat Ada Șimon.


De menționat că, ieri, unul dintre avocații omului de afaceri, Alexandru Botnariuc, a declarat la „Jurnal TV” că Platon ar fi fost înjunghiat, iar informația ar fi primit-o rudele acestuia.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load