Alaiba, uimit de mesajul lui Meleșcanu

Alaiba, uimit de mesajul lui Meleșcanu

După ce ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu, a declarat că el personal nu recunoaște Guvernul condus de Maia Sandu, deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba a venit cu un comentariu, în care spune că este uimit de declarațiile ministrului, or reprezentanții Uniunii Europene au declarat oficial că recunosc noul Guvern al Republicii Moldova, scrie tv8.md.

„După ce aseară Uniunea Europeană a menționat într-un comunicat oficial că recunoaște noul Guvern al Republicii Moldova aflu acum că domnul Meleșcanu, ministrul de Externe al României (același care și-a bătut Joc de votul diasporei românești la europarlamentarele din luna mai), își exprimă un punct de vedere prin care spune că este de acord cu „soluția” oferită de către fostul premier Pavel Filip, alegerile anticipate din 6 septembrie”, a scris pe rețelele de socializare Dumitru Alaiba.

„Ajutați-mă să mă lămuresc: domnul Meleșcanu a făcut această declarație în calitate de ministru de externe al unui stat din Uniunea Europeană, care a anunțat deja că recunoaște guvernul Maia Sandu, sau în calitate de membru de partid (ALDE) și coleg cu doamna Norica Nicolai, confidenta oligarhului nostru. Fostul Prim ministru Pavel Filip refuză să dea puterea şi declarații din astea nu ajută. Deloc”, a mai comunicat Alaiba.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load