COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Salvează afacerea: cum să faci bani pe timp de carantină ©

Salvează afacerea: cum să faci bani pe timp de carantină

Pandemia coronavirusului a lovit în multe industrii. Temporar au fost închise restaurante, cinematografe, centre comerciale și alte locuri de divertisment. Întreprinderile mici și mijlocii sunt acum, cel puțin, departe de cele mai bune vremuri.

Cele mai afectate sectoare sunt turismul, industria hotelieră, alimentația publică, serviciile de consum, cultura și divertismentul. Guvernul a promis că va oferi sprijin antreprenorilor care se află într-o situație economică dificilă din cauza răspândirii coronavirusului. Dar acest lucru nu este suficient. Antreprenorii sunt nevoiți să caute diferite opțiuni pentru menținerea afacerii lor pe piată.

Puțini antreprenori mizează acum pe depozite bancare. Pentru că rata pentru acestea este în continuă scădere, iar din cauza inflației, în final, nu va fi venit anual.

La fel și criptovaluta nu este cea mai bună opțiune pentru mărirea capitalului. Vremurile în care Bitcoin costa 17.000 de dolari au rămas în trecut. Coronavirusul a afectat și această monedă, acum aceasta costă deja 6.600 de dolari.

Tranzacționarea pe Forex începe să devină tot mai populară în rândul antreprenorilor care se confruntă acum cu perioade dificile. Și nu este de mirare acest lucru, deoarece puteți tranzacționa și obține profit fără a ieși din casă, ceea ce este foarte actual acum. În plus, acest lucru nu necesită dispozitive speciale - doar un computer cu acces la Internet.

Acum oricine poate învăța să tranzacționeze pe piața valutară. Brokerii oferă traderilor începători tot de ce este nevoie: software, analitică, webinare. Pentru cei care nu sunt pregătiți pentru tranzacționarea individuală, există un serviciu special numit PAMM. Acesta a fost implementat de compania Alpari acum mai bine de zece ani și de atunci este foarte popular printre investitorii din întreaga lume. Serviciul funcționează în felul următor: selectați traderul potrivit din rating și investiți în contul acestuia. Dacă rezultatul tranzacției este pozitiv, atât traderul, cât și investitorul vor obține profit. Acum important este să nu ratați timpul. Investiți și obțineți profit!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load