Două cluburi imense luptă cot la cot pentru Cristiano Ronaldo

Două cluburi imense luptă cot la cot pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este de vînzare. Starul lui Real Madrid vrea să plece de pe ”Santiago Bernabeu” și a avut o discuție cu Florentino Perez despre posibila despărțire.


Daily Record susține că președintele ”galacticilor” e dispus să se despartă de unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului, iar prețul este unul accesibil pentru marile puteri europene: puțin peste100 de milioane de euro.


Primele două cluburi care ar cheltui pe loc această sumă pentru portughezul care pe 5 februarie va împlini 33 de ani sînt PSG și Manchester United. Jose Mourinho și șeicii de la Paris sînt fani înrăiți ai campionului european.


După ce a fost desemnat jucătorul anului la Best FIFA Awards şi a cîştigat pentru a cincea oară în carieră Balonul de Aur, portughezul a primit o nouă distincţie la finalul lui 2017.


Starul lui Real Madrid a fost numit cel mai bun fotbalist al anului în cadrul Galei Globe Soccer Awards, organizată de Agenţia Europeană a Agenţilor de Jucători şi de Asociaţia Cluburilor Europene.


16 goluri și 3 pase decisive și-a trecut în cont Ronaldo în toate competițiile acestui sezon. Cristiano are contract cu Real pînă în vara lui 2021.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load