X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O fostă angajată a BNM va fi responsabilă de dezvoltarea economică a Crimeii

28 dec. 2017,, 10:30   Economie
6046 4

Noul ministru al Dezvoltării Economice din Republica Crimeea este originară din Moldova, fostă angajată a Ministerului de Finanțe și a Băncii Naționale a Moldovei, relatează NOI.md.

Decretul numirii sale în funcție a fost semnat de președintele Crimeii, Serghei Axionov. Pînă în prezent, Natalia Ceban a fost prim-viceministru al Dezvoltării Economice a Republicii Crimeea.


Natalia Ceban are 44 de ani. S-a născut la 4 octombrie 1973, la Chișinău. În anul 1991 a absolvit Colegiul Financiar-Bancar din Chişinău cu diploma roșie, iar cinci ani mai tîrziu: Academia de Științe Economice din Republica Moldova. A activat în cadrul Ministerului Finanțelor și al Băncii Naționale a Moldovei.

În Rusia Ceban s-a ocupat de business, consultanță în domeniul finanțelor și al energeticii. Începînd cu anul 2010, a fost expert al Comitetului Dumei de Stat pentru resurse naturale și protecția mediului. În Crimeea a ocupat din iunie 2016 funcția de prim-viceministru al Dezvoltării Economice a Republicii Crimeea.

Natalia Ceban este mamă a patru copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?