Cum arată caruselul de la Tîrgul de Crăciun de pe strada 31 august (FOTO)

Cum arată caruselul de la Tîrgul de Crăciun de pe strada 31 august (FOTO)

Farmecul sărbătorilor de iarnă se simte din ce în ce mai mult la Tîrgul de Crăciun din Capitală. La fel ca și în țările europene, tîrgul din acest an va avea un carusel pentru cei mici.


Astfel, din data de 15 decembrie, una dintre cele mai cotate atracții de iarnă, va fi gata de a primi și a distra cei mai fericiți vizitatori, adică copiii.


Circulaţia trasportului de pe strada 31 august din Capitală a fost sistată. Restricţiile vizează tronsonul între străzile Bănulescu-Bodoni şi Puskin.


În zonă se lucrează de zor la amenajarea Tîrgului de Crăciun. Locuitorii Capitalei susţin, că aşteaptă cu nerăbdare, cînd orăşelul de Crăciun îşi va deschide porţile.


În acest an, Tîrgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova.


Atmosfera de poveste va fi completată de un carusel, adus din Kiev. Muncitorii susţin, că montarea lui va dura trei zile, pentru că, potrivit lor, cînd e vorba de siguranţă, nu ai dreptul să te grăbeşti.


Locuitorii Capitalei aşteaptă cu nerăbdare deschiderea Tîrgului de Crăciun. Tîrgul de Crăciun de pe strada 31 august va fi inaugurat pe 15 decembrie.


De asemenea, automobilele vor fi redirecţionate pe străzile Mihai Cogălniceanu şi bulevardul Ştefan cel Mare, iar transportul public - pe străzile Bucureşti şi Alexandru Mateevici.
 Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load