Accident grav la autogara din Ungheni

Accident grav la autogara din Ungheni

Un autobuz de pe ruta Soroca-Ungheni a lovit șase persoane chiar pe platoul de așteptare al autogării. S-a întîmplat azi, 24 noiembrie, între orele 13.00 și 13.30.

Potrivit martorilor, autobuzul a pornit brusc din loc, făcînd șase victime.

„A mers vreo patru metri și a lovit cîțiva oameni. Au fost deja două ambulanțe și i-au luat pe cei grav răniți. Eu cred că șoferul nu a fost atent. Lumea, cum era grămadă, a avut de suferit”, a povestit unul dintre martori.

„Să zicem că-i vinovat șoferul, dar, mă iertați, chiar să stai în fața autobuzului? Veniți în fiecare zi la gară să vedeți cum se comportă oamenii, cum stau pe carosabil, pe unde vor”, a intervenit altul în discuție.

Șoferul autobuzului se afla în stare de șoc. „Nu știu, nu țin minte”, doar atît a putut spune.

Pasagerii autobuzului care se îndreptau spre Soroca au rămas mai bine de o oră în frig. Încă nu știuau cum vor ajunge acasă: li se va oferi un alt autobuz sau acesta, după investigațiile ce se impun, își va continua drumul. Autobuzul nu a avut de suferit.

„Sîntem o mulțime de studenți, așteptăm de vreo oră aici. Noi mergem spre Bălți cu acest autobuz. Am solicitat să ni se ofere alt transport, dar nu au de unde. Ce să facem?”, se plîngeau aceștia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load