El este "cel mai frumos” bărbat în viață (FOTO)

El este "cel mai frumos” bărbat în viață (FOTO)

Cîntărețul american Blake Shelton a primit titlul de "Cel mai frumos bărbat în viață" pe anul 2017.

 

Interpretul a devenit primul artist country din lume care a fost recompensat cu această distincție insolită, ce este atribuită în fiecare an în luna noiembrie de echipa editorială a revistei People, informează Reuters. "Am fost urît toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!", a declarat cântărețul american, în vârstă de 41 de ani, care face parte din juriul emisiunii "The Voice".

Originar din statul Oklahoma, Blake Shelton a petrecut un deceniu cîntînd pe diverse scene din industria muzicii country înainte ca popularitatea lui să crească brusc în 2011, când a devenit jurat în emisiunea de talente "The Voice", produsă și difuzată de postul de televiziune NBC. Cel mai recent album al lui, "Texoma Shore", a fost lansat la începutul acestei luni.

Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, unul dintre colegii lui din juriul emisiunii "The Voice" și solist al trupei Maroon 5, în legătură cu titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" pe care l-a primit. De altfel, Adam Levine a primit și el acest titlu în 2013. "Nu voi trata acest premiu așa cum au făcut-o Hugh Jackman sau alți bărbați celebri, care au preferat să fie modești în legătură cu acest titlu. Oamenii mă vor urî din această cauză", a glumit Blake Shelton.

Blake Shelton, care a fost căsătorit cu cîntăreața country Miranda Lambert, are de doi ani o relație cu cîntăreața pop Gwen Stefani. Potrivit dezvăluirilor sale, noua lui iubită l-a încurajat să accepte titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" .

Printre laureații din anii precedenți ai acestui titlu insolit se află mai mulți bărbați celebri din industria de divertisment, precum Dwayne "The Rock" Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds și David Beckham.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load