Voronin: Toată primăria trebuie „măturată”, nu doar Chirtoacă (VIDEO)

Voronin: Toată primăria trebuie „măturată”, nu doar Chirtoacă (VIDEO)

PCRM se pronunță ferm pentru demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, și îi îndeamnă pe locuitori să participe activ la referendumul din 19 noiembrie, notează NOI.md.

Declarația a fost făcută astăzi de liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

„Mie mi-i oarecum să vorbesc atîtea cuvinte urîte despre acest primar general. Alegătorii oare nu au văzut încă din primii patru ani că el nu-i de nimic? Cu părere de rău, așa e cultura noastră politică în Moldova. Dar de trei ori să-l votezi pe acesta care nu știe nimic, nu e capabil de nimic?!”, a spus revoltat Voronin.

Politicianul a mai declarat că Dorin Chirtoacă și echipa sa trebuiau demult să-și dea demisia și să răspundă în fața legii pentru fărădelegile comise.

„El dacă ar fi măcar puțin normal la cap, ar trebui demult să-și dea demisia, să se uite în oglindă, să se vadă cine e și ce reprezintă, să facă o revizie - ce a făcut el în toți acești ani, cum a distrus Chișinăul. Nici acei care au bombardat Dresda în 1945 nu au distrus așa de tare orașul cum a făcut-o el cu Chișinăul. Trebuie măturată toată Primăria. Acesta e ”rasadnic”, e incubator de corupție, de mafie, de oameni pe care nu-i duce capul să facă nimic”, a conchis Voronin.

 Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load