UPDATE: Detalii noi ies la iveală în cazul perchezițiilor antidrog (VIDEO)

UPDATE: Detalii noi ies la iveală în cazul perchezițiilor antidrog (VIDEO)

UPDATE (14:15): Alte trei persoane au fost reținute în cadrul perchezițiilor efectuate de forțele de ordine în raioanele din țară (Căușeni, Edineț, Ungheni, Briceni, Drochia, Fălești, Bălți, Ocnița, Soroca, Telenești, Florești).

Totodată, au fost depistate și ridicate 7 kg de marijuana, 30 gr. amfetamină, 300 gr. hașiș, plante de cînepă, plante de mac uscate, 30 de pastile psihotrope (aprozolan, omeprozol), 10 gr. de etnobotanice, semințe de cannabis, 10 gr. heroină, obiecte destinate consumului de droguri, un pistol fără acte de proveniență, o armă de vînătoare cu țeavă lisă, două cartușe de la armă de vînătoare cu calibrul 16 mm, un revolver, 81 de cartușe cu cal.6 mm, un pistol pneumatic, 20 000 Euro și 16000 lei.

08:28 - Percheziții antidrog de amploare în mai multe raioane ale țării.

Perchezițiile au avut loc în raioanele Fălești, Briceni, Anenii Noi, Edineț, Orhei, Ungheni, Glodeni, Ialoveni și Chișinău. În urma acestora opt persoane au fost reținute.

Operațiunea are drept scop combaterea comercializării ilegale a substanțelor narcotice. Informația a fost confirmată de șeful INI, Ion Iachimov pentru deschide.md.

La această oră au loc circa 90 de percheziții în toată țara cu implicarea direcției antidrog, a ofițerilor INI din celelalte raioane și a procurorilor PCCOCS.

Este cea mai mare operațiune antidrog organizată de pînă acum în Republica Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load