Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Voronin: În politică nu se face nimic cu ciudă

6 oct. 2017,, 15:20   Politică
4105 2

Organizația GUAM, cu care Guvernul încearcă să colaboreze, este una moartă. De acest lucru se arată convins liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, care susține că această organizație nu aduce niciun beneficiu Republicii Moldova, transmite NOI.md.

„Organizația aceasta - GUAM - e moartă. Voi ce faceți aici, o înviați sau o reanimați? E moartă! Eu m-am ocupat de ea mai mulți ani și degeaba - nu se reanimează. Am încercat cu Cucima, am încercat cu alții. E o zdohnitură, ce vreți să faceți voi cu dînsa - idee nu am. Numai așa să faceți cuiva în ciudă? În politică nu se face nimic cu ciudă. Aici trebuie apărate interesele”, a remarcat Voronin.

Precizăm că azi, în plenul Parlamentului, a fost dezbătut proiectul de lege pentru ratificarea Protocolului pentru aprobarea Regulamentului privind crearea şi funcţionarea Organului de lucru care va coordona acţiunile părţilor la Acordul privind crearea zonei de comerţ liber între statele membre GUAM din 20 iulie 2002, semnat la Kiev pe 27 martie 2017.

GUAM este o inițiativă regională care cuprinde patru state. Denumirea ei provine de la inițialele statelor fondatoare: Georgia, Ucraina, Azerbaidjan și Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?