COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

WhatsApp anunță o schimbare majoră

9 mar. 19:30   Ştiinţă şi IT
1932 0

Whatsapp, cea mai apreciată aplicaţie de mesagerie pe piaţa din Moldova suferă acum o schimbare majoră.

Utilizatorii vor găsi un nou design în aplicaţie. Noi iconiţe, noi animatii şi emoticoane mult mai interesante vor exista acum în noua versiune, transmite ghidularadean.ro.

Schimbarea mai presupune şi să reducă luminozitatea totală a ecranului, astfel încît dacă aplicația este folosită pe timp de noapte, lumina să nu afecteze ochii utilizatorului.

În lumea aplicațiilor, un consumator foarte mare al bateriei este chiar ecranul device-ului. Updateul este conceput să crească „speranța de viață” a telefonului, astfel încît oamenii să fie mulțumiți.

Versiunea de Android a aplicatiei WhatsApp schimbîndu-şi designul, va trece în sfîrşit la Material Design, concept care stă la baza graficii lui Android 5.0 Lollipop. O versiune experimentată a noului WhatsApp poate fi descarcată de pe site-ul ei.


Deocamdata aplicaţia nu a fost introdusă în Google Play, aşadar nu vorbim de o versiune finala. Daca vrei să o descarci, trebuie să te aştepţi, din cînd în cănd, la cîte un bug, scrie yoda.ro.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽