TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Metodologia oamenilor de știință din Altai ajută la identificarea produselor falsificate

Metodologia oamenilor de știință din Altai ajută la identificarea produselor falsificate

Specialiștii de la Universitatea de Stat din Altai au creat o tehnică unică care face posibilă recunoașterea compoziției produselor și identificarea produselor falsificate.


Esența tehnicii constă în faptul că, folosind ADN-ul animalului sau plantei din care este format produsul, specialiștii pot stabili compoziția calitativă a produsului finit sau a materiei prime. La Institutul Siberian de Cercetări Științifice de Metrologie, au trecut deja certificarea două metode „de protecție”: pentru măsurarea proporției de ADN de maral, bovine, porc și pui, precum și proporția de ADN de soia, porumb, floarea soarelui și măsline. Oamenii de știință intenționează să dezvolte și să certifice o astfel de protecție și pentru alte tipuri de materii prime și produse.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load