Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

TOP 5 cele mai eficiente produse pentru detoxificarea organismului

14 apr. 23:30   Sănătate
1412 0

A sosit primăvara și cu toții ne dorim să ne simțim mai bine și plini de energie. Pentru aceasta este necesară curățarea organismului de toxine și alte substanțe nocive, care s-au acumulat în organism în cantități mari pe parcursul iernii.

Savanții au demonstrat, că includerea în regimul alimentar a unor produse alimentare vor ajuta organismul să scape de ele. Noi vă spunem despre cele mai eficiente cinci produse de detoxificare a organismului.

Mulți medici susțin, că până în primăvară, organismul nostru acumulează resturi de alimente nedegerate și toxine, volumul cărora crește cu fiecare zi.

Doctorul Edward Grupp din SUA a demonstrat științific, că organismul uman lucrează drept un filtru, care zilnic prelucrează o cantitate mare de alimente, iar în final el se umple de toxine. Pentru ca acest lucru să nu provoace afectarea funcțiilor lui și apariția bolilor este benefic consumul alimentelor, care ajută la "curățarea generală" a organismului. Iată care sunt aceste produse:

1. Usturoiul

În usturoi se conțin 38 de substanțe antibacteriene, anti-parazitare și anti-fungice care nu se regăsesc în orice altă legumă. Acest set de componente benefice stimulează producerea în organism de sulf și seleniu – două substanțe importante, care răspund pentru detoxificare.


Acestea permit eliminarea din organism a toxinelor și contribuie la restabilirea rapidă a organismului.

2. Citricile

Citricile la fel sunt niște "măturători" perfecți. Vitamina C, în care sunt bogate aceste fructe, au fost recunoscute de lumea științifică drept cea mai importantă vitamină pentru curățarea organismului. Nutriționiștii insistă, că vitamina C trebuie obținută anume din produse naturale.Pentru aceasta includeți în regimul alimentar citricile în cantități mari.

3. Verdețurile

Verdețurile, și anume pătrunjelul, spanacul, mărarul ajută la legătura toxinelor și scoaterea lor din organism pe cale naturală. Pentru această proprietate a lor răspunde clorofila – inamicul bacteriilor nocive.

4. Algele marine

Algele marine – sunt un produs foarte puternic pentru arderea grăsimilor. Acestea sunt bogate în spirulină și chlorella, care nu se regăsesc în produsele alimentare obișnuite. Cercetările au demonstrat, că algele sunt un remediu eficient pentru detoxificarea, oferind un efect "alcalin" asupra organismului uman.

5. Legumele

Legume precum sparanghelul, varza de Bruxelles și varza albă, ceapa, broccoli, anghenare, sfecla și morcovul permit tractului gastro-intestinal să lucreze precum un ceas. Multe dintre aceste legume sunt bogate în seleniu, altele în sulf, dar și vitamine și antioxidanți. Important este ca regimul alimentar să fie bogat în aceste produse.

După cum vedeți nu este deloc dificil să vă curățați organismul, folosind sfaturile noastre. Iubiți-vă, aveți grijă de dvs., fiți sănătoase și frumoase.

11
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?