X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Victorie pentru Sheriff Tiraspol în faţa echipei Milsami Orhei

21 aug. 2018,, 09:30   Sport
2380 0

Echipa Sheriff Tiraspol a obținut ieri a doua victorie (2-0), în actuala ediție a campionatului național de fotbal, în meciurile disputate cu principala sa urmăritoare în lupta pentru titlul de campioană națională, Milsami Orhei.

Golurile au fost marcate de Jo Santos (29) și Kapic (91).

Partida desfășurată pe stadionul din Orhei a adunat în tribune circa 1700 de spectatori. Aceasta a avut, în fond, un caracter echilibrat, dar superioritatea tactică a aparținut oaspeților, care au marcat pe contraatac primul gol. Avantajul obținut a permis tiraspolenilor să fie mai prudenți în defensivă, să nu riște. Golul al doilea, înscris în prelungirile meciului, a pus punctul pe ”i” în derbiul etapei a 17-ea a turneului.

Antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac, a menționat la conferința de presă punctul vulnerabil al prestației elevilor săi. ”Am avut o cădere inexplicabilă în cea de-a doua jumătate a primei reprize și am primit gol. Sheriff a jucat în continuare cu gîndul mai mult de a apăra avantajul obținut. I-a reușit”, a specificat tehnicianul. ”Era firesc să jucăm într-o asemenea manieră după primul gol marcat”, a notat Andrei Corneencov, secundul antrenorului șef al formației Sheriff, Goran Sablic.

În celelalte două meciuri disputate în campionat, Sheriff a înregistrat o victorie (1-0) și o egalitate (0-0). Echipa s-a distanțat cu 7 puncte de Milsami, avînd acumulate 39 de puncte. Milsami totalizează 32 de puncte. Urmează în clasament, în ordine, Petrocub 26 p., Zimbru 20 p., Speranţa 19 p., Sfîntul Gheorghe 18 p., Zaria – 13 p., Dinamo-Auto – 12 p.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?