Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sfîntul Gheorghe s-a despărțit de trei fotbaliști

11 iun. 2021,, 09:45   Sport
3383 0

Trei dintre fotbaliști care au evoluat pentru Sfîntul Gheorghe Suruceni în sezonul recent încheiat, Andrei Novicov, Maxim Focșa și Dan Taras, nu vor mai continua pentru formația noastră în campionatul următor. Jucătorii și echipa au ajuns la un numitor comun în luarea acestei decizii oficiale.

Fotbaliștii au spus că pleacă de la Suruceni plini de emoții pozitive.

Andrei Novicov:

- A fost o perioadă minunată. Cu mine în lot, echipa a reușit să obțină primul titlul de vicecampioană, primele două calificări în cupele europene și cel mai important – prima Cupă a Moldovei. Plec fericit și împlinit că voi rămîne în istoria frumoasă a echipei, iar foștilor colegi le doresc să continue aceast ritm, obținînd alte succese.

Maxim Focșa:

- Plec cu capul sus. Altfel nu pot. Împreună am obținut rezultate memorabile, locul doi în Divizia Națională, am debutat cu dreptul în Liga Europei, am cîștigat Cupa. Mai mult, datorită evoluțiilor bune de la club am fost convocat și la națională. Îmi doresc ca echipa să urce tot mai sus, cu un alt lot. Mult succes!

Dan Taras:

- Pentru mine a fost o perioadă scurtă, dar plină de momente pozitive, cel mai tare fiind cîștigarea Cupei. Doresc echipei mult succes în Europa, iar sezonul viitor să-l termine pe podiumul Diviziei Naționale. Voi ține pumnii Sfîntului Gheorghe în Supercupă, trofeu pe care merită să-l cîștige. Baftă, „Sfinților".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?