Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sportivul Aurel Ignat, în arest pentru 30 de zile

29 mai. 2018,, 14:47   Sport
4487 2

Sportivul Aurel Ignat, unul dintre principalii suspecți în cazul bărbatului snopit în bătaie pînă la moarte în fața unui club de noapte din Chișinău, a primit 30 de zile de arest.

Judecătoria sediului Rîșcani a pronunțat hotărîrea, admițînd integral demersul procurorilor de caz.

Înainte de a fi pronunțată hotărîrea Judecătoriei Rîșcani, a fost împiedicat parțial accesul jurnaliștilor în incintă de un cordon de polițiști creat la intrare.

Realitatea.md amintește că, anterior, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13 din Capitală un alt suspect pe caz, la fel fost luptător K1, Mihai Pîrgaru.

Ambii sînt bănuiți că ar fi participat la bătaia ce a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai în fața centrului comercial „Atrium” în incinta căruia activează un club de noapte. Victima în vîrstă de 30 de ani, care a decedat la cinci zile de la încăierare din cauza leziunilor primite, a mers la o zi de naștere în club.


Pe data de 29 mai, bărbatul a fost condus pe ultimul drum la Orhei - localitatea sa de baștină. Acesta a lăsat în urmă soția și un copil în vîrstă de 7 ani.

Pe caz, au fost deschise cauze penale pentru huliganism și vătămare corporală gravă și medie a integrității corporale sau a sănătății. Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă pînă la 15 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?