Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ronaldo a răspuns criticilor privind declarațiile sale despre Manchester United

21 noi. 2022,, 16:30   Sport
2089 0

Atacantul Manchester United, Cristiano Ronaldo, a răspuns criticilor privind declarațiile sale despre echipa engleză. Cuvintele sale sînt citate de The Sun.

Atacantul a reacționat la critici prin expresia "Eu vorbesc cînd vreau". "Dacă ar fi trebuit să dovedesc ceva la 37 de ani și opt luni, aș fi îngrijorat. Pentru mine, timpul este totul. Este ușor să scriu opinii despre mine, adesea adevăr sau fals, dar timpul meu îmi aparține și nu am nevoie să mă gîndesc la alții", a spus Ronaldo.

Pe 20 noiembrie, a devenit cunoscută intenția conducerii MU de a-l da în judecată pe Ronaldo. Se precizează faptul că, clubul dorește să evite litigiile, dar ia în considerare această opțiune dacă jucătorul va refuza să plece din echipă.

Pe 14 noiembrie, Ronaldo a acuzat echipa engleză de trădare. El a mai spus că nu îl respectă pe antrenorul principal al Manchester United, Eric ten Haga.

Cristiano Ronaldo a jucat 16 meciuri cu MU în toate turneele din acest sezon. A marcat trei goluri și două pase decisive.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?