Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen

19 ian. 2022,, 19:30   Sport
1876 0

Robert Lewandowski (33 de ani) tocmai a cîștigat premiul pentru cel mai bun jucător din 2021 acordat de FIFA, însă polonezul ar putea să fie protagonistul unui transfer surprinzător în vara viitoare.

Atacantul pare să fie la prima tinerețe în Germania, cu evoluții apreciate etapă de etapă, dar chiar și așa, viitorul său este incerc, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Robert Lewandowski este fără doar și poate unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar de asta vrea să profite polonezul. Fotbalistul pune presiune pe șefii lui Bayern Munchen pentru a primi un nou contract și un salariu mai mare, anunță Bild.

Dacă cererea sa nu-i indeplinită de Bayern, sursa citată spune că un posibil transfer în vara viitoare nu este exclus. Real Madrid, Chelsea sau Manchester City ar fi printre cluburile care nu ar zice nu unui transfer al acestuia.

Deși polonezul a reușit să cîștige premiul individual din partea FIFA, mulți sînt de părere că vîrful ar fi trebuit să primească și Balonul de Aur, adjudecat însă de Lionel Messi (34 de ani).


Atunci cînd Messi a primit premiul din partea revistei France Football, a declarat că și Lewandowski ar fi meritat un trofeu individual pentru performanțele din 2021. În ciuda acestui fapt, "Puricele" nu i-a găsit niciun loc în voturile sale pentru gala FIFA The Best.

Messi l-a pus pe primul loc pe Neymar (29 de ani), apoi pe Kylian Mbappe (23 de ani) și pe Karim Benzema (34 de ani), căpitanul fostei sale rivale. Lewandowski a fost întrebat de alegerea surprinzătoare a sud-americanului de a nu-l vota, însă a oferit un răspuns de gentleman.

"În legătură cu alegerile lui, acea întrebare trebuie să i se pună lui. Nu i-am greșit cu nimic ca să-l fac supărat pe mine, doar din punct de vedere sportiv. Sincer, sper că totul a fost ok. A fost alegerea lui, trebuie să o respect. Nu trebuie să spun nimic negativ sau să fiu supărat", a declarat Lewandowski, conform bavarianfootballworks.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?