X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nurmagomedov, lipsit temporar de statutul de cel mai bun luptător UFC în favoarea lui McGregor

15 dec. 2020,, 14:50   Sport
4722 0

Irlandezul Conor McGregor a condus temporar în clasamentul UFC de pe site-ul organizației, fapt ce i-a surprins pe fanii artei marțiale mixte (MMA). Acest lucru a fost relatat de corespondentul Lenta.ru.

Cu o zi înainte, la ora 22:30, ora Moscovei, pe site-ul UFC au avut loc modificări. Utilizatorii au observat că rusul Khabib Nurmagomedov a fost privat de statutul de cel mai bun luptător al organizației, iar locul său a fost luat de McGregor, care nu a mai jucat din ianuarie. O jumătate de oră mai tîrziu, ratingul celor mai buni luptători din organizație a fost readus la starea inițială.

Modificările de pe site au provocat confuzie în rîndul fanilor. În special, utilizatorul Below the Belt a remarcat că a considerat ceea ce se întîmplă ca o glumă pînă cînd a verificat el însuși ratingul. Autorul postării a atașat o captură de ecran care a surprins modificările temporare pe site-ul UFC.

Nurmagomedov l-a eliminat pe americanul John Jones de pe primul loc în clasamentul UFC, excluzînd categoriile de greutate, după ce l-a învins pe Justin Gaethje. Rusul a apărat centura campionului organizației pentru a treia oară și și-a anunțat retragerea din sport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?