Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Naționala de fotbal a Moldovei va fi inclusă în jocul video eFootball PES 2020

25 aug. 2019,, 17:30   Sport
3604 0

Premieră istorică pentru echipa Națională de fotbal a Moldovei, simulatorul de fotbal al companiei KONAMI, eFootball PES 2020, va include echipa noastră cu toate elementele de bază, echipamentul, logo-ul și jucătorii în jocul său. Un anunț în acest sens a fost publicat pe pagina oficială a FMF.

Federația Moldovenească de Fotbal anunță un acord cu KONAMI, care va permite includerea echipei naționale a Moldovei în cel mai recent Joc video de fotbal al companiei, eFootball PES 2020. Anunțul vine și în contextul noului parteneriat dintre KONAMI și UEFA, precum și al prezentării conținutului exclusiv UEFA EURO 2020.

„Sportul electronic, în prezent, este un domeniu foarte popular și care are o dezvoltare foarte rapidă. De aceea, noi sîntem bucuroși să fim prezenți, în premieră, în jocurile electronice cu echipa națională de fotbal a Moldovei” a declarat Serghei Barcari, Șeful Departamentului Marketing al FMF.

Federația Moldovenească de Fotbal este, de asemenea, onorată să participe la turneul anunțat de către KONAMI și UEFA, eEURO 2020, alături de mai multe asociații naționale. Noua competiție sportivă va fi jucată exclusiv pe eFootball PES 2020.

FMF și KONAMI anticipează că acest acord îi va apropia pe fanii noștri de pretutindeni de lumea sporturilor electronice.


eFootball PES 2020 se lansează într-o nouă decadă a dezvoltării jocurilor de simulare a fotbalului, cu o perspectivă îndrăzneață de a revoluționa eFotbalul. Jocul oferă un mod nou, numit Ziua Meciului (Matchday), care va permite fanilor să se reunească pentru evenimente săptămînale.

eFootball PES 2020 va fi disponibil pe PlayStation®4, Xbox One™ și PC STEAM, începînd cu 10 septembrie, cu precomenzi disponibile acum pentru edițiile Standard și Legend.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?