X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4012

Sportivii moldoveni și-au încheiat evoluția la Festivalul Olimpic de la Maribor

30 iul. 2023,, 14:00   Sport
4365 0

Comitetul Olimpic Național și Sportiv din Republica Moldova (CNOS) informează că echipa țării noastre de sportivi, care a concurat la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Maribor, Slovenia, a participat la ceremonia de închidere a competiției.

"Fiecare sportiv din echipa noastră a adus o contribuție valoroasă și a demonstrat că munca asiduă și pasiunea sînt cheia succesului în sportul internațional! Cu siguranță, am lăsat o impresie de neuitat la acest Festival Olimpic al Tineretului European!

Mulțumim tuturor sportivilor, antrenorilor, oficialilor și susținătorilor pentru susținerea neobosită și pentru momentele minunate pe care le-am trăit împreună în timpul acestui festival! sîntem o echipă puternică și unită, iar spiritul nostru de echipă ne face să ne simțim cu adevărat mîndri de fiecare realizare!

Hai să continuăm să ne susținem reciproc și să strălucim în continuare în lumea sportului internațional! Să ne amintim mereu că sîntem ambasadori ai țării noastre și să ne reprezentăm cu mîndrie culorile Republicii Moldova!", se arată în mesdajul CNOS, notează Noi.md.

Amintim că la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Maribor, Slovenia, care a avut loc în perioada 23-29 iulie 2023, Republica Moldova a fost reprezentată de 24 de sportivi. Aceștia au concurat la atletism, judo, natație, tenis, ciclism și gimnastică artistică.


1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?