X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

„Manchester United” a părăsit Cupa Ligii Britanice

26 sep. 2018,, 11:41   Sport
1826 0

Manchester United a fost eliminată în 16-imile Carabao Cup, Derby County, echipă din Liga a doua din Anglia. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, iar formația antrenată de Frank Lampard s-a impus 8-7 la penalt-yuri.

După un prim sezon foarte bun la United, cu trei trofee, a urmat unul alb, fără succes, și tocmai a început altul dezastruos. Probabil, anul demiterii lui José Mourinho. Două înfrîngeri în primele trei etape de Premier, cum nu se mai întîmplase la Manchester de 26 de ani, inclusiv un 0-3 cu Tottenham pe "Old Trafford", cea mai severă înfrîngere suferită acasă de manager în întreaga sa carieră, și lusitanul e asediat. De jurnaliști, de legendele clubului, de fani și chiar de jucători.

Paul Pogba îl critică aproape la fiecare meci, reproșîndu-i deschis tactica mult prea defensivă. Ultimele declarații ale campionului mondial francez l-au enervat atît de mult pe José încît acesta l-a trimis în tribună în Cupa Ligii și l-a anunțat în fața coechipierilor că nu va mai purta banderola de căpitan cît va fi el pe banca "diavolilor".

S-a răzbunat pe Pogba, dar situația nu e deloc bună. Tocmai a fost eliminat din "16"-imile Cupei Ligii. De cine? De Frank Lampard, fostul lui jucător de la Chelsea, aflat la prima stagiune ca manager. A pornit cu Derby County, locul 6 în Championship, care a învins la Manchester cu 8-7 la penaltyuri, după ce fusese egalată în minutul 90+5.

11 goluria primit United în 6 meciuri de campionat și unul de Cupa Ligii în acest


"E adevărat. Am luat decizia ca Paul Pogba să nu mai fie al doilea căpitan al echipei. Eu sînt managerul. Eu iau hotărîrile" José Mourinho, manager Manchester United

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?