Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Manchester United are un nou acționar

14 feb. 14:45   Sport
1593 0

Achiziţia de către miliardarul britanic, Jim Racliffe, a unui pachet de 25% din acţiunile clubului Manchester United a fost ratificată marţi de Premier League, după ce a trecut testul proprietarilor şi directorilor organizaţiei.

Acordul de 1,25 miliarde de dolari, prin care preşedintele grupului Ineos va investi de asemenea 300 de milioane de dolari în infrastructura clubului şi va prelua controlul operaţiunilor fotbalistice ale clubului, a fost încheiat în decembrie.

"Consiliul de administraţie a fost de acord cu schimbarea structurii de proprietate a clubului săptămîna trecută, iar acest lucru a fost acum ratificat oficial de un grup independent de supraveghere.

A fost de asemenea semnată Carta proprietarilor din Premier League. Premier League aşteaptă acum confirmarea încheierii tranzacţiei", se arată în comunicat, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.

Ratcliffe a ajuns la un acord cu proprietarii americani ai clubului pentru cumpărarea a 25% din acţiunile lui Manchester United şi responsabilitatea pentru gestionarea afacerilor legate de fotbal. Jim Ratcliffe mai deține echipele OGC Nice (Franța) și Lausanne (Elveția).


Manchester United, unul dintre cele mai titrate cluburi din Anglia, este acum pe locul 6 în Premier League, competiţie pe care nu a mai cîştigat-o din 2013. Echipa nu a mai cucerit Liga Campionilor din 2008.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?