Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Cine l-a întrecut pe Mbappé în topul celor mai buni fotbaliști

26 dec. 2023,, 11:45   Sport
2657 0

Atacantul norvegian al lui Manchester City, Erling Haaland, este pe primul loc în clasamentul celor mai buni 100 de fotbaliști din lume realizat de The Guardian.

Aflat pe locul doi la Balonul de Aur 2023, după Lionel Messi, atacantul central norvegian se consolează cu primul loc în Top 100 anual întocmit de ziarul britanic după votul juriului format din 218 persoane.

Atacantul lui Manchester City i-a întrecut pe Bellingham de la Real Madrid și Mbappé de la PSG.

De altfel, cei doi sînt cei care completează podiumul acestui clasament special, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Messi închide topul primilor zece, imediat după Osimhen, cel mai bine clasat jucător din Italia. Cristiano Ronaldo trebuie să se mulțumească cu locul 27, în timp ce fostul cîștigător al Balonului de Aur, Benzema, este chiar pe locul 36. Amîndoi penalizați de mutarea în Arabia Saudită.


La coada podiumului se află Kane (Bayern Munchen), urmat de Rodri (cîștigătorul meciului din finala Ligii Campionilor dintre City și Inter Milano din 10 iunie), Vinicius (Real Madrid), Salah (Liverpool) și De Bruyne (Manchester City).

1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?