X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Meci pregătit special pentru Lionel Messi de Inter Miami

19 dec. 2023,, 19:30   Sport
2158 0

Inter Miami, echipa la care este legitimat Lionel Messi, va juca un meci amical împotriva clubului copilăriei argentinianului, Newell's Old Boys.

Inter Miami a anunțat că meciul va avea loc în data de 15 februarie 2024, pe stadionul DRV PNK din Fort Lauderdale (Florida).

Newell's Old Boys are sediul în oraşul argentinian Rosario, în care Messi s-a născut, a crescut şi a debutat în fotbal, înainte de a se alătura clubului spaniol FC Barcelona, la vîrsta de 13 ani, notează Noi.md cu referire la hotnews.ro.

Antrenorul lui Inter Miami, Gerardo „Tata” Martino, este de asemenea originar din Rosario şi a jucat pentru Newell's în trei rînduri, înainte de a reveni ca antrenor, între 2012 şi 2013.

Acest meci este ultimul dintr-un calendar încărcat din presezon pentru Inter Miami, care îşi va începe pregătirile cu un meci în compania selecţionatei El Salvador, în capitala acestei ţări, pe 19 ianuarie.

Messi şi colegii săi vor juca apoi două meciuri în Arabia Saudită, unul dintre ele împotriva echipei portughezului Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, înainte de a se deplasa la Hong Kong şi Tokyo.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?