Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Jucatorii italieni au avut parte de o petrecere fabuloasă după revenirea acasă

12 iul. 2021,, 17:58   Sport
1107 0

Jucătorii reprezentativei de fotbal a Italiei au fost primiți ca niște eroi la întoarcerea lor la Roma, luni dimineață, după cîștigarea titlului continental în fața reprezentativei Angliei (3-2 la loviturile de departajare), în finala EURO 2020, disputată pe stadionul Wembley din Londra.

Selecționerul Roberto Mancini a coborît din aeronava care a transportat Squadra Azzurra ținînd în brațe prețiosul Trofeu Henri Delaunay, atribuit campionilor europeni, urmat de ceilalți componenți ai delegației italiene, transmite digi24.ro.

Jucătorii și staff-ul tehnic s-au deplasat apoi de la aeroportul Quirinale la hotelul Dei Principi Grand Hotel din Roma la bordul unui autocar, unde au fost întîmpinați de numeroși suporteri care i-au aclamat.

Căpitanul Giorgio Chiellini a coborît din autocar cu o coroană pe cap și cu medalia de campion în jurul gîtului, ținînd în mîni mult rîvnitul trofeu, pe care l-a prezentat fanilor în extaz.

Internaționalii italieni au plecat apoi spre camerele de hotel, după "noaptea albă" de la Londra, pentru a se pregăti în vederea festivităților care vor urma.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?