X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

FC Sevilla l-a reconfirmat în funcţia de antrenor pe italianul Vincenzo Montella

25 apr. 2018,, 21:00   Sport
2357 0

Clubul spaniol de fotbal FC Sevilla l-a reconfirmat în funcţia de antrenor pe italianul Vincenzo Montella, la capătul unei reuniuni a consiliului de administraţie care a avut loc marţi seara, în cadrul căreia s-a decis despărţirea de directorul sportiv Oscar Arias la finalul sezonului, informează presa iberică.

FC Sevilla, care a cucerit trofeul Europa League în 2014, 2015 şi 2016, nu a mai cîştigat niciun meci din 13 martie, cînd s-a impus cu 2-1 în faţa englezilor de la Manchester United, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, succes care a adus calificarea în sferturi.

În campionat, ultimul succes al andaluzilor datează din 3 martie. Sevilla ocupă în prezent locul 8 în Primera Division.

Vincenzo Montella îşi va continua mandatul pînă la finalul actualului sezon. "Vom încheia sezonul împreună, iar apoi vom lua o decizie", a declarat preşedintele clubului Sevilla, Jose Castro.

Directorul sportiv Oscar Arias a fost numit în funcţie în vara anului trecut, cînd l-a înlocuit pe Ramon Rodriguez "Monchi", plecat la AS Roma, după 12 ani petrecuţi în Andaluzia. Succesorul lui Arias urmează să fie numit în decurs de o lună, au precizat oficialii clubului FC Sevilla.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?