Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Festivalul feminin de karatedo ©

17 feb. 2020,, 12:11   Sport
3573 0

FESTIVALUL FEMININ DE KARATEDO este un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, fiind este o oportunitate frumoasă de a descoperi potențialul fetelor și femeilor prin intermediul artelor marțiale.

Accesul pentru public va fi liber, iar domnișoarele și doamnele, interesate în Karatedo, vor avea posibilitatea să participe la Masterclass – un antrenament deschis sau să concureze la competiția internațională.

Data și ora: 7 martie, 2020, start la ora 10:00

Locul: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, str.A.Doga 22, Chișinău

Sloganul: „O femeie puternică este o femeie protejată”

MASTERCLASS
În cadrul Festivalului Feminin de Karatedo va fi organizat un masterclass sub îndrumarea antrenorilor naționali pentru tinerele interesate în Karatedo. Activitatea este deschisă atât pentru tinerele care deja practică Karatedo, cât și pentru cele, care vor să descopere această artă marțială și sport olimpic.
Participantele vor avea posibilitatea să descopere elementele de bază ale Karatedo-ului, în compania sportivelor, care au dus faima țării noastre la competiții de nivel european și mondial.

Înregistrarea online pentru Masterclass: https://forms.gle/qn9YybC9SRKmYbqy9

COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ

Fetele și femeile Karateka, vor avea posibilitatea să-și demonstreze abilitățile într-o atmosferă amicală în cadrul unei competiții internaționale, organizată conform regulilor WKF .
În program vor fi incluse probele Kata și Kumite, cu vârsta participantelor începând de la 4 ani. Organizatorii evenimentului invitată să participe reprezentantele tuturor organizațiilor sportive din Republica Moldova, ce practică Karatedo.

Înregistrarea prealabilă va fi disponibilă până la 2 martie 2020 pe următorul link: https://myuventex.com/#login;id=85900;eventType=SuperEvent

Festivalul Feminin de Karatedo va ajunge la cea de-a treia ediție în 2020 - un an simbolic pentru Karatedo, marcat prin debutul în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Evenimentul este o inițiativă lansată de Federația Națională de Karatedo din Republica Moldova WKF cu susținerea Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Comitetului Internațional Olimpic și Partenerului Global PANASONIC.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?