Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

EURO 2020: Portugalia, eliminată de Belgia

28 iun. 2021,, 07:16   Sport
2981 0

Belgia a produs, duminică seara, la Sevilla, surpriza de la EURO 2020 și s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins Portugalia, campioana europeană en titre, cu scorul de 1-0 (1-0).

Și cealaltă partidă din optimi desfășurată duminică s-a încheiat cu un rezultat complet neașteptat: Cehia a eliminat Olanda, obținînd victoria cu 2 la 0 pe Puskas Arena din Budapesta.

Danemarca, Italia, Cehia și Belgia sînt echipele care și-au asigurat, pînă acum, calificarea în sferturi.

În următoarea etapă a competiției, Belgia va înfrunta Italia, în data de 2 iulie, la Munchen, iar Cehia va juca în sferturi contra Danemarcei, în data de 3 iulie, la Baku.

Meciul Belgia - Olanda, cap de afiş al optimilor, a fost unul destul de echilibrat, scrie Agerpres. Lusitanii au ratat prima ocazie a meciului, prin Diogo Jota (min 6), al cărui şut din careu s-a dus pe lîngă poartă. Apoi Ronaldo (min 25) a executat bine o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Courtois a respins.


„Diavolii roşii” au deschis scorul în min. 42, cînd Thorgan Hazard a marcat cu un şut spectaculos, cu efect, de la 20 de metri.

Repriza a doua a fost dominată de Portugalia, care a căutat cu insistenţă golul egalării, însă rareori a găsit culoare spre poarta lui Courtois. Ocazia cea mai mare a portughezilor a fost irosită de Guerreiro (83), al cărui şut de la 16 metri s-a dus în bară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?