COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Echipa de juniori din Moldova a adus opt medalii de la Campionatul Mondial de „Dragon Boat”

Echipa de juniori din Moldova a adus opt medalii de la Campionatul Mondial de „Dragon Boat”

Echipa de juniori a Republicii Moldova a cucerit patru medalii de aur, trei de argint și una de bronz la Campionatul Mondial de Dragon Boat, care a avut loc în perioada 12-15 septembrie, la Kiev.

Republica Moldova a fost reprezentată de către echipa „Vulturii” din Drochia, compusă din 15 sportivi din diverse localități: Drochia, Orhei, Bălți și Chișinău.

Echipa de juniori a țării noastre a participat la competițiile pe distanțe de 200, 500 și 2000 de metri, în toate trei categorii: men, women și mixted.


Campionatul a adunat participanți din 15 țări printre care: Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Belarus, China și Hong Kong.

În luna iulie a acestui an, echipa Moldovei a participat și la Campionatul Europei, care a avut loc la Moscova, și a adus acasă 12 medalii de argint și două medalii de bronz.

Dragon Boat este un tip de sport relativ nou în Republica Moldova, acesta este practicat în țara noastră de doar cinci ani. Chiar și așa, echipa noastră de juniori este unul dintre lideri la nivel european și chiar mondial, spun reprezentanții Federației de Dragon Boat din Moldova. Acest tip de sport nu este deocamdată susținut de stat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load