X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

CM 2018: Germania a pierdut ruşions în faţa Coreei de Sud

28 iun. 2018,, 08:30   Sport
2583 0

Germania a plecat acasă de la Campionatul Mondial din Rusia încă din faza grupelor, de pe ultimul loc, după ce a pierdut cu Coreea de Sud, scor 0-2. În celălalt meci al grupei F, Suedia a surclasat-o pe Mexic, 3-0.

Nemții n-au arătat deloc a campioană mondială și s-au văzut învinși în prelungirile partidei. Dezastrul pentru Germania avea să se preconizeze în minutul 50, cînd la meciul lor era 0-0, dar în cealaltă partidă Suedia avea să deschidă scorul în fața Mexicului prin Augustinsson. 12 minute mai tîrziu a marcat și Granqvist, iar cu un sfert de oră înainte de final suedezii conduceau cu 3-0.

Germanii au plecat în haită pe atac pentru a marca golul calificării, dar au avut parte de o surpriză pe finalul partidei.

Asiaticii au dat lovitura în fața nemților în minutul 90+1 prin Kim Young, însă arbitrul a anulat inițial golul pentru ofsaid. Totuși, acestuia i s-a transmis în cască faptul că trebuie să apeleze la VAR și a făcut-o. După ce a urmărit reluările TV, arbitrul american Mark Geiger a validat golul: pasa pentru coreean venise de la adversar, în speță Toni Kroos.

Nemții au forțat atacul în ultimele secunde ale meciului și au atacat și cu portarul, însă sud-coreenii au scăpat pe contraatac și au majorat diferența prin Son Heung-Min, care a trimis lejer în poarta părăsită de Neuer.


Germania e a treia națională care iese din grupe după ce anterior a cîștigat titlul mondial, după Italia 2006 (campioană) - 2010 (eliminată în grupe), Spania 2010-2014. În plus, e pentru prima oară la un Campionat Mondial cînd Germania nu iese din grupe. În ediția din '38, nemții au părăsit competiția în prima fază, însă atunci nu se juca într-un sistem cu grupe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?