X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce schimbări au loc în clubul de fotbal "Sheriff"

13 iun. 2023,, 12:45   Sport
2400 0

Clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol s-a consolidat cu un alt legionar.

În special, noul jucător al echipei FC Sheriff a devenit apărătorul din Niger, Adamo Ibrahim Djibo. După examenul medical, părțile au ajuns la un acord de cooperare și au semnat toate contractele.

Înainte de a se alătura FC Sheriff, Adamo, care s-a născut pe 13 august 1998, a activat doar în țara natală, Niger, unde a jucat pentru SC Saleh și AGN Nigeles.

În septembrie 2021 a debutat pentru echipa națională a țării sale, pentru care a reușit să joace în 8 meciuri oficiale, a marcat 1 gol (în calificarea pentru Cupa Mondială) și a avut o pasă de gol.

Colectivul FC Sheriff l-a salutat pe Adamo Djibo, urîndu-i succes în tricoul galben-negru al FC Sheriff.


De remarcat faptul că, în același timp, după 4 ani și jumătate petrecuți în componența FC Sheriff, s-a luat decizia reciprocă de a nu prelungi contractul cu portarul Dmitri Celeadnik. În acest timp, împreună cu clubul, Dmitri a cîștigat 4 titluri de campion și 3 Cupe ale Moldovei, jucate în faza grupelor Ligii Campionilor (un meci împotriva Inter pe stadionul San Siro) și în Europa League. Cel mai memorabil moment a fost playoff-ul Ligii Europei, în care portarul echipei naționale a Moldovei a respins 4 lovituri de la 11 metri.

De asemenea, a fost luată decizia reciprocă de a încheia acordul cu atacantul argentinian Michael Lopez, care s-a alăturat echipei în iarna acestui an.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?