X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Campionatul Republican la Judo, rezervat copiilor U-13, organizat în premieră

5 iun. 2023,, 09:15   Sport
2714 0

Campionatul Republicii Moldova la Judo, rezervat copiilor U-13 a reunit peste 190 de sportivi și sportive la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, gazda evenimentului.

Organizat în premieră, Campionatul Republicii Moldova la Judo, rezervat copiilor, U-13 a demonstrat eforturile susținute ale autorităților în sprijinirea sportului de performanță și a tinerilor talentați.

Secretarul de stat al Ministerului Educației și Cercetării (MEC), Sergiu Gurin, a subliniat importanța promovării unui stil de viață sănătos și a felicitat toți participanții pentru angajamentul lor față de sport și dezvoltare personală.

„Sportul are un impact semnificativ în consolidarea societății și în promovarea valorilor precum coeziunea, pacea și incluziunea.

MEC încurajează practicarea unui mod de viață sănătos și apreciază, în mod special, eforturile și dedicarea judocanilor moldoveni.

Sîntem mîndri de realizările lor și sîntem siguri că acești tineri sportivi vor continua să obțină rezultate frumoase, aducînd onoare țării noastre la competițiile internaționale”, a declarat Gurin.

Organizarea acestei competiții a fost posibilă cu sprijinul financiar al MEC, informează instituția.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?