Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bayern Munchen a realizat cel mai scump transfer de fundaș din istorie

28 mar. 2019,, 20:00   Sport
2914 0

Bayern Munchen a anunțat prima mutare pentru noul sezon. Echipa pregătită de Niko Kovac a bifat transferul lui Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid.

Bayern Munchen a confirmat mutarea lui Lucas Hernandez marți, prin intermediul paginii de Twitter. Jucătorul francez a fost transferat pentru 68 de milioane de lire (aproximativ 80 de milioane de euro).

Fundașul a semnat un contract pentru 5 sezoane și va fi sub comanda lui Kovac începînd cu data de 1 iulie.

Lucas Hernandez a devenit cel mai scump fundaș din istorie, detronîndu-l pe Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a achitat în ianuarie 2018 nu mai puțin de 79 de milioane de euro.

În vîrstă de 23 de ani, Lucas Hernandez este un jucător polivalent, care poate evolua atît în centrul apărării, cît și în banda stîngă. În actualul sezon are 22 de partide la echipa de club, dintre care 14 - în La Liga și 5 - în UEFA Champions League.


Chiar dacă Hernandez nu a jucat meci de meci la Atletico, din pricina concurenței acerbe (Filipe Luis în flancul stîng, respectiv Diego Godin, Jose Gimenez și Stefan Savic în centru), se află în vizorul lui Didier Deschamps, la naționala Franței - la Cupa Mondială din 2018, a jucat 7 partide.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?