X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Atletico Madrid, a opta echipă care se retrage din Super Ligă

21 apr. 2021,, 15:30   Sport
2300 0

Super Liga europeană, competiția care a fost înființată luni, a rămas deja fără opt echipe. Atletico Madrid este ultimul nume care s-a retras.

Madrilenii au anunțat retragerea din proiect prin intermediul unui comunicat oficial, postat pe site-ul clubului.

Atletico Madrid s-a retras din Super Ligă. Comunicat oficial

„Conducerea lui Atletico Madrid s-a întîlnit miercuri dimineață și a decis să comunice oficial Superligii și restul cluburilor fondatoare decizia clubului de a nu-și oficializa în cele din urmă aderarea în proiect.

Atletico Madrid a luat decizia luni de a se alătura acestui proiect ca răspuns la circumstanțe care nu mai există astăzi.


Pentru club, este esențială armonia între toate grupurile care formează familia rojiblanca, în special fanii noștri.

Prima echipă și antrenorul lor și-au arătat satisfacția pentru decizia clubulu și au înțeles că meritele sportive trebuie să prevaleze asupra oricărui alt criteriu”, se arată pe site-ul oficial al liderului din La Liga.

Super Liga a fost suspendată, iar anunţul este acum oficial. Un astfel de proiect ar putea, totuşi, fi conturat în viitorul apropiat.

"Reconsiderăm etapele următoare pentru a remodela proiectul. Vom propune o nouă competiție, deoarece actuala nu funcționează. Cluburile engleze au fost forțate să se retragă, din cauza presiunilor venite din exterior. Super Liga este suspendată", au anunţat cei de la European Super League, într-un comunicat oficial postat pe Twitter de Fabrizio Romano.

Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham și Inter Milano au anunțat că se retrag din proiectul Super Ligii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?