X 

Atacantul moldovean, Nicolae Milinceanu, și-a schimbat din nou echipa

6 sep. 16:35   Sport
1407 0

Atacantul moldovean, Nicolae Milinceanu, a părăsit gruparea Karmiotissa Polemidia la nici două luni de la transferul la clubul din prima divizie de fotbal a Ciprului.

Milinceanu a ales să joace în liga a patra din Belgia, la fomația Eendracht Aalst.

"Salutare! sînt fericit că am ajuns la clubul Eendracht Aalst. Vreau să cîștigăm campionatul și să celebrăm promovarea împreună.", a declarat Nicolae Milinceanu.

Jucătorul s-a transferat la Karmiotissa Polemidia în luna iulie, iar de atunci a jucat în doar două partide. În precedentele două sezoane, el a evoluat la un alt club cipriot, AEL Limassol, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

De-a lungul carierei, fotbalistul moldovean de 31 de ani a mai jucat la cluburi de peste hotare, precum Granit Mikașevici din Belarus, FC Chiasso din Elveția, Sliema Wanderers din Malta, FC Vaduz din Liechtenstein și la gruparea elenă PAS Giannina.


În Republica Moldova, Milinceanu a jucat la formațiile chișinăuiene Veris, Academia și Zimbru, și la Speranța Nisporeni. În tricoul echipei naționale Nicolae Milinceanu a jucat 15 partide și a marcat două goluri.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?