Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Antrenorul Sheriff: "Ne-am pregătit pentru a cîștiga"

4 noi. 2022,, 10:10   Sport
2404 0

Antrenorul principal interimar al Clubului de fotbal Sheriff, Victor Mihailov, după victoria asupra echipei Omonia din Cipru, a spus că sportivii săi s-au pregătit intenționat pentru a cîștiga meciul, în care era suficient să nu piardă în fața adversarului cu o diferență de două goluri pentru a obține dreptul de a juca în playoff-urile Ligii Conferinței în acest sezon.

La Conferința de presă de după meci, el a felicitat echipa pentru această victorie și pentru intrarea în partea de primăvară a Ligii Conferinței.

"Au făcut o treabă minunată, au dat tot ce au putut. Au făcut așa cum ne-am înțeles. Știind că va fi un joc greu, l-au luat în serios și au obținut rezultatul dorit. Vreau să-i felicit pe toți: conducerea clubului, echipa de antrenori, personalul medical, personalul de întreținere - toți au contribuit la acest succes. Sînt foarte mulți oameni care au lucrat la capacitate maximă. Toți sînt foarte bravo", a spus Victor Mihailov.

La întrebarea: "Era o chestiune de principiu să cîștige sau era doar necesar să rezolve problema de a ocupa locul trei?", el a subliniat că, chiar înainte de meci, a spus că echipa nu își stabilește sarcina de a păstra rezultatul, de a nu pierde cu două goluri.

"Ne-am pregătit pentru a cîștiga. Ați văzut cîte șanse am avut, cîte atacuri bune am făcut. Desigur, Trebuia să înscriem mai devreme, mai ales că au existat premise. Cu toate acestea, este bine că am marcat pînă la urmă. Cu atît victoria este mai dulce", a subliniat antrenorul principal interimar al FC "Sheriff".


Evaluând jocul lui Rashid ca atacant central, el a menționat că acesta este un fotbalist care poate juca atît în calitate de atacant central, cît și pe margine.

"Astăzi a fost necesar ca el să joace în centru. I-a fost greu, dar nu numai lui, ci și întregii echipe. Toți au făcut multă muncă grea. Dar, mă bucur că a reușit să înscrie. Dumnezeu l-a răsplătit pentru munca sa. Pe de altă parte, nu se poate spune că aceasta nu este poziția lui. Este un atacant, dar unde să joace - decidem în funcție de situație", a spus Victor Mihailov.

În ceea ce privește de ce în meciul cu Omonia pe teren nu a ieșit niciunul dintre cei trei tineri jucători care au jucat împotriva Manchester United, el a menționat că jocul actual a fost mai greu.

"La Manchester, le-am dat ocazia să simtă acest nivel. Astăzi, situația era de așa natură că era nevoie de experiență. Ei vor și noi vrem ca ei să joace și să crească, dar a trebuit să scoatem pe teren jucătorii care să pot să ia o decizie. De aceea au ieșit Atimven, Renan și Heron", a spus antrenorul principal interimar al FC Sheriff.

În ceea ce privește pregătirea pentru partea a doua a Campionatului Republicii Moldova și meciul din playoff-ul Ligii Conferinței", el a menționat că este prea devreme de vorbit despre acest lucru.

"Mai există și meciul de campionat împotriva lui Milsami. Apoi jucătorii vor pleca în vacanță și vom decide împreună cu conducerea cum să ne pregătim – peste hotare sau acasă", a subliniat Victor Mihailov.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?