Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Alexandr Volkov: «Este clar că Romanov era într-o formă bună»

5 mar. 2023,, 12:00   Sport
2857 0

Luptătorul rus de categorie grea UFC Alexandr Volkov a vorbit despre următorul său adversar, Alexandr Romanov, relatează allboxing.

- Romanov în ultima luptă a suferit prima înfrîngere în cariera sa de la Marcin Tybura. Ai fost surprins de această înfrîngere?

- Ai văzut luptele anterioare ale lui Romanov? A avut o luptă cînd a cîștigat, pentru că adversarul l-a lovit în vintre, dar lupta a continuat în așa fel încît însuși Romanov a fost foarte obosit. El nu a avut o opoziție foarte puternică înainte de Tybura și, pe deasupra, Tybura n-a luptat foarte bine cu el. Dar, da, au fost momente pe care le-am luat pentru mine. Pentru mine, a fost destul de surprinzător că Tybura nu a putut cîștiga cu încredere lupta. Se vede că Romanov era într-o formă excelentă pentru acea luptă, a progresat, dar greșelile lui sînt vizibile, voi încerca să le folosesc.

De menționat că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost turnat un film documentar „Alexandr Romanov: calea spre victorie” de producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahursky.

Prin conversații cu Alexandr, antrenamentele, interviurile cu antrenorii și membrii familiei sale, filmul povestește cum un tip simplu din Comrat ajunge la titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație de MMA din lume. Videoclipul poate fi vizionat AICI.


Vă reamintim că pe 11 martie Romanov și Volkov va avea loc o rundă pe cort.

1
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?