COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6801
Coronavirus stiri: 7617

Zeci de moldoveni au rămas fără vacanțe

15 sep. 18:15   Societate
446 0

Urmau să-și petreacă vacanța în același hotel, dar s-au întîlnit la poliție. Zeci de oameni au rămas fără călătorii și fără bani după ce au contractat agenția de turism „Travel & Party” din R. Moldova, care le-a „furat” vacanțele, transmite Noi.md cu referire la zdg.md.

După ce compania le-a oferit toate actele necesare pentru călătorie și le-a amînat vacanța la cîteva ore înainte de plecare, oamenii au constatat că actele prezintă semne de falsificare.

Din documentele și înregistrările audio consultate de ZdG, deducem că compania nu ar fi rezervat biletele avia pentru persoanele care au contactat-o și ar fi rezervat sejururi într-o locație diferită decît cea indicată în contract.

Totul s-a lăsat cu plîngeri pe numele companiei la poliție, care a inițiat o cauză penală.

Ziarul de Gardă a discutat și cu persoane care au ajuns la destinație, însă au fost alungate din hotel și întoarse acasă, din motiv că agenția de turism are datorii și nu a achitat cazarea.


Totodată, în situații similare s-au pomenit și oameni care și-au planificat vacanța cu agenția „Travel & Party” în anii precedenți și, pînă în prezent, nu au reușit să-și întoarcă banii.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽