X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Windsurfing și scutere acvatice pe „marea” moldovenească! Un nou „Traseu pentru Weekend” ©

30 aug. 2021,, 08:42   Societate
2775 0

A fost publicată următoarea, a șasea ediție a proiectului „Traseu pentru Weekend”, în cadrul căreia sînt prezentate locuri interesante de vizitat în weekend.

Proiectul a fost lansat de directorul ArtMarket Andrei Elistratov în cooperare cu Fiodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu sprijinul DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

Scopul proiectului „Traseu pentru Weekend” este de a aduna cît mai multe locuri interesante din Moldova care pot fi vizitate în weekend, de a crea trasee pe care cetățenii vor dori să le studieze personal.

În cadrul noii ediții a proiectului „Traseu pentru Weekend”, autorii săi au plecat pentru o odihnă activă pe apă în satul Pănești, la WakePark.MD, unde au explorat toate atracțiile unui parc de distracții complex, aflînd detalii despre un loc minunat pentru întreaga familie. Apoi au vizitat Clubul de iahturi Albatross de la Ghidigici, unde au stăpînit windsurfingul și au navigat cu un skijet.

Astfel, datorită noii ediții a proiectului „Traseu pentru Weekend”, spectatorii vor cunoaște încă cîteva locuri interesante pentru odihnă activă!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?