COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2916
Puterea stiri: 6759

Hipoterapie. Nave scufundate. "Cîmpul Gamma". Cascade ascunse. Noul "Traseu pentru Weekend" ©

7 aug. 13:00   Societate
2416 0

A fost lansată următoarea, al cincilea epizod al proiectului "Traseu pentru Weekend", în cadrul căreia sînt prezentate locuri interesante de vizitat la sfîrșit de săptămînă.

Proiectul a fost lansat de directorul companiei ArtMarket, Andrei Elistratov, în colaborare cu Fiodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu sprijinul DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

Scopul proiectului "Traseu pentru Weekend" este de a descoperi cît mai multe locuri interesante din Moldova pentru a le vizita în weekend, de a crea opțiuni pentru acele rute pe care cetățenii vor dori să le exploreze personal.

În cadrul noii ediții a proiectului "Traseu pentru Weekend", autorii săi au vizitat clubul de hipism SPARTA - primul complex de hipism din Moldova de nivel european, care este și cel mai mare din țară și este situat la o distanță de 16 kilometri de capitală, în apropiere de satul Budești. În afară de cai, în SPARTA poți vedea și alte lucruri interesante sau să te plimbi. Pe teritoriu există, de asemenea, o mini-fermă și alte animale: există un măgar, oi, găini și mulți cîini și pisici amuzante.

În continuare, participanții la proiect s-au îndreptat spre navele scufundate în rîul Nistru, lîngă satul Onițcani. Apoi au mers să studieze obiectul secret de cîndva "Cîmpul Gamma", care, de asemenea, se află în vecinătate, s-au oprit la minele de calcar din Holercani, au vizitat defileul puțin cunoscut cu cascade numite Scoc, aflat într-o zonă foarte pitorească și frumoasă.

Acest traseu s-a încheiat cu vizita la poligonul de tragere, care este destinat celor care practică tirul sportiv și au licență pentru deținerea armelor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽