Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Veteranii de război din Moldova au primit seturi alimentare de Ziua Victoriei

10 mai. 22:30   Societate
1501

În ajunul Zilei Victoriei, participanții la Marele Război pentru apărarea Patriei care locuiesc în orașele Bălți și Drochia au fost vizitați de liderii comunităților ruse locale și angajații misiunii diplomatice ruse în Moldova, i-au felicitat cu ocazia sărbătorii, le-au mulțumit pentru fapta lor militară și le-au urat sănătate, bucurii și bunăstare.

Potrivit reprezentanței Rossotrudnichestvo în Republica Moldova, veteranii au primit seturile alimentare din partea mai multe întreprinderi și companii moldovenești.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Misiunii comerciale Ruse în Moldova și al Casei Ruse din Chișinău.

Potrivit lui Andrei Kibirev, directorul interimar al Reprezentanței Rossotrudnichestvo din Republica Moldova, această "acțiune anuală înainte de sărbătoare este o altă exprimare a recunoștinței profunde față de participanții la război, luptătorii de pe front și toți cei care, cu fapta lor de neegalat și munca dezinteresată, au apropiat victoria în luna mai 1945".


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав