COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Unele categorii de moldoveni care merg în Turcia vor fi obligați să stea în carantină

10 aug. 13:15   Societate
1989 1

Moldovenii care vor să plece în Turcia, dar care s-au aflat în ultimele 14 zile în Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan şi Sri Lanka, vor fi plasaţi în carantină obligatorie.

Despre aceasta anunţă pe pagina sa de facebook Ambasada R. Moldova în Turcia.

„Adiţional la informaţiile anterioare privind condiţiile de intrare în Republica Turcia, în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, autorităţile turceşti au anunţat că, persoanele care s-au aflat în Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan şi Sri Lanka în ultimele 14 zile şi din aceste ţări vor călători în Turcia, vor fi plasaţi în carantină obligatorie în hotelurile special desemnate de autorităţile locale. Rezervările şi taxele urmează a fi achitate înainte de plecare în Turcia (din cont propriu)”, se arată în mesajul misiunii diplomatice.

Lista hotelelor special desemnate poate fi cerută la adresa de email a Ambasadei: ankara@mfa.gov.md.

Listă statelor deschise pentru moldoveni o găsiți aici.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X