COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un "Ultimul sunet" original la liceul "Dimitrie Cantemir” (VIDEO)

Un "Ultimul sunet" original la liceul "Dimitrie Cantemir” (VIDEO)

Astăzi, în școlile din Moldova a avut loc un "Ultimul sunet" neobișnuit care, ținînd cont de situația epidemiologică actuală, de pandemia COVID-19, s-a desfășurat în regim online, iar liceele se pare că au concurat între ele după originalitatea desfășurării acestui eveniment, care aduce întotdeauna o mulțime de impresii vii și emoții de neuitat elevilor, părinților și cadrelor didactice.

Unul dintre cel mai original, creativ și memorabil poate fi numit "Ultimul sunet" online de la liceul Dmitrie Cantemir, care, în forma sa neobișnuită de format video, a ieșit deosebit de luminos, viu, emoțional, provocînd o întreagă gamă de emoții.

El a permis conducerii școlii, profesorilor și elevilor să-și spună reciproc acele cuvinte importante, sincere, bune, intime de dragoste, recunoștință, sprijin, îndrumare care vin din suflet și nu pot fi întotdeauna spuse la evenimente oficiale în fața unui număr mare de participanți. Și este extrem de important că acest videoclip original îi vor ajuta ca această zi să le rămînă în amintire pentru întreaga viață.


Foarte frumos și îmbucurător este faptul că, în ciuda circumstanțelor dificile, liceul Dimitrie Cantemir, ca și multe alte licee, a pregătit și a desfășurat într-un format neobișnuit acest eveniment "Ultimul sunet" cu atributele sale neschimbate, deoarece aceasta este o sărbătoare, pe care o așteaptă cu nerăbdare fiecare elev, și cu bucurie și tristețe - absolvenții școlii.

În ciuda distanței, elevii-absolvenți au reușit cu sinceritate și emoții să le mulțumească profesorilor pentru munca și străduința lor, răbdarea, cultivarea diferitor valori și a dragostei față de cărți, învățătură, creativitate, pentru înțelegere și sprijin, pentru educarea unei generații de oameni deștepți și inteligenți, stimă, pentru că profesorii le-au oferit cu suflet toate materialele, pentru toate momentele fericite, pentru că au adus o contribuție enormă în viața lor, pentru bunătate și sprijin, pentru munca titanică.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load